GYERMEK ÉS SERDÜLŐ CSOPORTOK

 

SERDÜLŐ ÖNISMERETI CSOPORT: 15-18 év közötti serdülőknek ajánljuk, akiknek nincs barátjuk, kortársaikkal kevés a kapcsolatuk; sokat vannak egyedül, esetleg az egyik szülői minta hiányzik a családban. Az önismereti program 15 alkalomból áll. A foglalkozásokra CSÜTÖRTÖKÖN 15-16,30 kerül sor. A csoportot Dr. Szombath Csaba pszichológus vezeti. A csoportba kerülés feltétele: interjú a csoportvezetővel.

 

GYERMEK ÉS SERDÜLŐ RELAXÁCIÓS CSOPORT: 10-14 illetve 15-18 év közötti gyerekeknek pszichés feszültség csökkentésére, szorongásos panaszokra, koncentrációs nehézségekre ajánljuk. Hasznos sportolóknak, de lényegében mindenkinek az önismeret fejlesztésére és teherbíró-képesség növelésére. A tanfolyam 10 alkalomból áll. A foglalkozásokat PÉNTEKEN 16-17 és 18-19 óra között Streli Orsolya pszichológus vezeti. A csoportba kerülés feltétele: interjú a csoportvezetővel.

 

MŰVÉSZETTERÁPIÁS CSOPORT :10-14 éves kor közötti gyerekeknek ajánljuk, akik nehezen alakítanak ki társas, baráti kapcsolatokat vagy a családi környezetben, esetleg az iskolában konfliktusokkal küzdenek. A terápia 10 alkalomból áll. A foglalkozásokat PÉNTEKEN 17-18 óra között Streli Orsolya pszichológus vezeti. A csoportba kerülés feltétele: interjú a csoportvezetővel.

 

DISZKALKULIA TERÁPIA : 6-10 év közötti alsó tagozatos gyerekeknek ajánljuk, akik matematika területén tanulási nehézséggel küzdenek. A terápiás foglalkozásokra PÉNTEKEN 15-16 óra között kerül sor. A terápia 15 alkalomból áll. A csoportot Streli Orsolya pszichológus vezeti. A csoportba kerülés feltétele: előzetes felmérés.

 

FELNŐTT CSOPORTOK

 

PÁLYAKEZDŐ ÉS MUNKANÉLKÜLI ÁLLÁSKERESŐ CSOPORT: azoknak az álláskeresőknek ajánljuk, akiknek az elhelyezkedési nehézségeiben az álláskeresés mellett a jelentkezés és a felvételi eljárás egyes szakaszai problémát jelentenek. A foglalkozásokra KEDDEN ÉS CSÜTÖRTÖKÖN 10,30 és 12 óra között kerül sor. A kurzus 10 foglalkozásból áll. A csoportot Dr. Szombath Csaba pszichológus vezeti. A csoportba kerülés feltétele: interjú a csoportvezetővel.

 

NYUGDÍJAS ÁTÁLLÁST SEGÍTŐ CSOPORT: azoknak a nyugdíjba készülőknek vagy nyugdíjba kerülteknek ajánljuk, akik szeretnének hatékonyabban boldogulni az átállás nehézségeivel. A foglalkozásokra SZERDÁN 10,30 és 12 óra között kerül sor. A program 10 foglalkozásból áll. A csoportot Dr. Szombath Csaba pszichológus vezeti. A csoportba kerülés feltétele: interjú a csoportvezetővel.